Höstens största släktforskarevent

Helgen 2-4 oktober kommer höstens (årets?) största släktforskarevent gå av stapeln och ni som förening har chans att både delta och tjäna lite pengar!


Då det inte blev några Släktforskardagarna i år bestämde jag och mitt team oss för att arrangera en digital version, FFT Live. En släktforskarkonferens online med både föreläsningar, workshops, utställare och ett marknadstorg. En fullspäckad släktforskarhelg helt enkelt! Du kan läsa mer om konferensen här: www.fftlive.se. Mer information om vem jag är och vad jag gör hittar du på www.sagersten.nu.


Som förening kan ni delta på fyra olika sätt:


* Utställare - var med och presentera er verksamhet i en digital monter. Ta chansen att få nya medlemmar eller sälja era böcker/databaser m.m. Som utställare förväntas man bemanna sitt Zoomrum mellan 9-17 lördag och 9-16 söndag.


* Marknadstorget - Ett forum där företag, föreningar och privatpersoner kan marknadsföra tjänster och produkter man vill sälja. Varje ”plats” motsvarar 15 minuter. Här får ni en chans att presentera era tjänster/produkter och de som lyssnar kan ställa frågor. Marknadstorget kommer sändas öppet på Facebook och Youtube vilket gör att ni kan nå fler än bara de som köpt biljett.


* Partner - som partner till FFT Live får ni en möjlighet att stärka er förenings ekonomi. Vi vet att många föreningar kämpar med hyror som ska betalas, men pga covid19 så kan man inte ha den verksamhet man brukar som inbringar pengar. Anmäler ni er som partner kan era medlemmar välja att en del av biljettintäkten ska gå till er. 25% per biljett kommer gå till den förening deltagaren väljer. Biljetterna kommer att kosta 400kr inkl moms. Vilket ger föreningen 80kr (25% exkl. moms) per biljett. Enda motprestationen ni behöver göra som partner är att informera era medlemmar om konferensen och möjligheten att stödja er vid biljettköp.


* Sponsor - vill ni synas lite extra före och under konferensen kan ni även bli sponsorer. Då ingår annonsering både före och under konferensen på olika sätt.


Dessutom kommer 25 kr av varje såld biljett gå till Barncancerfonden.


Mer information om allt detta finns på hemsidan www.fftlive.se.


Nu på tisdag kväll, 11 augusti kl. 19, kommer jag att ha ett möte där alla styrelserepresentanter i föreningar är välkomna. Då kommer jag berätta mer i detalj om det jag skrivit ovan och ni får chansen att ställa frågor. Detta möte kommer att spelas in och därefter skickar jag ut ett mail (till de adresser som får detta mail) med länk till inspelningen för de som inte kunde vara med live. Jag öppnar upp Zoom-rummet 15 minuter före (dvs 18.45) för den som vill testa bild och ljud.


För att vara med på mötet använder du nedan information:


Christina Sagersten is inviting you to a scheduled Zoom meeting.


Topic: FFT Live Föreningar
Time: Aug 11, 2020 07:00 PM Stockholm


Join Zoom Meeting
https://us02web.zoom.us/j/82548819065?pwd=YlRleHVUcTErMVVaVit0WCtpTWt4dz09


Meeting ID: 825 4881 9065
Passcode: 344176


Har du frågor och funderingar, tveka inte att höra av dig!


Följ oss gärna i sociala medier:
Facebook: https://www.facebook.com/fftlive2020/
Instagram: https://www.instagram.com/fftlive